Personal & Corporate finance
Van risico naar resultaat: hoe het maatwerktraject met Avans+ kwalitatief zakelijke adviseurs voor SureBusiness levert

Marloes Oostrom heeft als accountmanager bij SureBusiness een mooi maatwerktraject in samenwerking met Avans+ voor de opleiding Leergang Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC) opgezet. Lees snel verder hoe dit maatwerktraject tot stand is gekomen en wat het al opgeleverd heeft. 

Lees meer
Laboratoriumtechniek
Maatwerk - Veiligheid in het laboratorium bij Eurofins verhoogd met maatwerktraject

We wilden het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers op het laboratorium verhogen. Dit hebben we onder andere met een maatwerkopleiding van Avans+ gedaan. Frans Verwoolde legt uit hoe het traject is verlopen.

Lees meer
Laboratoriumtechniek
Maatwerk - Avans+ werkt mee aan de verhoging van de gasveiligheidsbewustzijn bij SGS laboratoria

Bij SGS heeft Ivar Kooren een maatwerktraject opgezet rondom gasveiligheid. Ieder jaar wordt het personeel bijgeschoold op een onderwerp. Al in 2012 is een gas awareness training verzorgd. Er was een noodzaak om een herhaling te geven omdat er dingen aan het veranderen waren op het laboratorium en er nieuw personeel bij is gekomen. Dit vergrootte de noodzaak om een opleiding rondom gasveiligheid op te zetten.

Lees meer
Verpleegkunde
De meerwaarde van de opleiding Transferverpleegkundige

Wendy Klomp-van Beurden, teamleider transferzorg van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg vertelt waarom het ziekenhuis voor Avans+ koos om zijn transferverpleegkundigen op te leiden.

Lees meer
Management & Bedrijfskunde
Avans+ helpt de gemeente Breda om een lerende organisatie te worden

De gemeente Breda besloot zo’n 4 jaar geleden om meer projectmatig te gaan werken. Zij zochten een partner om medewerkers hierin op te leiden en bekend te maken met de al bestaande Bredase leidraad voor projectmatig werken. Ze kozen daarbij voor Avans+. ‘Samen hebben we de maatwerktraining Projectmanagement opgezet’, vertelt Pieter Verdaasdonk, adviseur leren en ontwikkelen bij de gemeente Breda.

Lees meer
Verpleegkunde
Noordwest Ziekenhuisgroep: samen meer hbo-verpleegkundigen opleiden

Benieuwd naar onze mogelijkheden om meer verpleegkundigen in eigen huis op te leiden op hbo-niveau?

Lees meer
Onderwijs
RID en Avans+: Gedrag en groepsdynamiek inzichtelijk

De remedial teachers (RT’ers) van RID ondersteunen kinderen op basisscholen op het gebied van taal en rekenen. Hun ontwikkelbehoefte bleek te liggen in het vergroten van hun kennis groepsdynamiek bij kinderen buiten de eigen klas. 

Lees meer
Verpleegkunde
VieCuri: samen voor teamleiders van de toekomst

De zorg staat voor grote ontwikkelingen en veranderingen. Dat vraagt onder meer om een sterk en goed opgeleid leidinggevend kader. VieCuri Medisch Centrum in Venlo is al enkele jaren bezig om zich daarop voor te bereiden.

Lees meer
Management & Bedrijfskunde
Zuyderland: van zorgprofessionals naar unitmanager

Van zorgprofessional naar unitmanager. Wel deskundig op het gebied van zorg, maar nog niet de juiste managementcompetenties. De unitmanagers van Zuyderland hebben deze skills ontwikkeld in dit maatwerktraject.

Lees meer
Onderwijs
Onderwijsgroep Amstelland: met goed opgeleide leraarondersteuners verschil maken in onderwijsland

Met de opleiding Leraarondersteuner hebben de onderwijsassistenten van Onderwijsgroep Amstelland zich verder ontwikkeld tot het niveau van leraarondersteuner.

Lees meer